L’Esbart Dansaire Sícoris i el Pont d’Arcalís porten les ‘Històries en dansa’ a la plaça Sant Joan

El paer en cap, Fèlix Larrosa, va assistir a l’espectacle, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra i el president del Sícoris, Eduard Abella

0
314

La plaça Sant Joan ha acollit aquest dissabte a la tarda l’espectacle ‘Històries en dansa’, un muntatge folklòric on les cançons tradicionals expliquen, entre d’altres, alguns dels àmbits de la vida quotidiana, com costums, espais, creences i històries.

Aquest ha estat el centre d’interès que ha servit de fil conductor al Pont d’Arcalís per versionar un conjunt de temes coreografiats per l’Esbart del Sícoris, amb la doble intenció de transmetre aquesta riquesa de tradició oral i aglutinar el conjunt de dansaires en un projecte comú. Tot el cos de dansa participa de la proposta a partir d’aquestes cançons, la majoria d’arrels pirinenques, que a través de la lletra, la música i la dansa expressen un sentiment d’un poble.

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha assistit a l’espectacle, acompanyat de la tinent d’alcalde Montse Parra i del president del Sícoris Club, Eduard Abella.

‘Històries en dansa’ és un espectacle que s’esperava amb interès a la ciutat, ja que es va programar originàriament per les darreres Festes de Maig, però el mal temps per la pluja va obligar a ajornar-lo fins a les Festes de la Tardor.

FER UN COMENTARI