Les vetllades Musicals d’Heretat Sabartés ja són un referent a la comarca del Baix Penedès

El passat dijous dia 13 de juliol, la finca ubicada a Banyeres del Penedès va acollir més de 120 persones que van poder gaudir de la gastronomia, l’enologia i la cultura musical

0
428

Un any més i ja són quatre, els que Heretat Sabartés segueix apostant per la cultura musical, la bona gastronomia i l’enologia. El passat dijous dia 13 de juliol, la finca ubicada a Banyeres del Penedès va acollir més de 120 persones que van poder gaudir de la gastronomia a base d’entrepans delicatessen amb noms suculents, acompanyats de vi i cava Sumarroca i de l’Orquestra de Cambra Catalana, qui va amenitzar la vetllada amb música de Jaume Pahissa, Mozart i Schubert.

La vetllada va comptar amb el Sr. Carles Sumarroca, Mercé Sumarroca, creativa i rp-enoturisme de Sumarroca, Josep Puig, gerent d’Heretat Sabartés, Joan Pàmies, director de l’OCC, Iliana, representant a Pekín del cava Núria i influencer internacional, l’alcalde de Banyeres, Amadeu Benach, la família Contel de la Policlínica Comarcal del Vendrell, entre altres personalitats que es van donar cita a l’esdeveniment.

La gastronomia estava composada per entrepans molt elaborats de diferents tipus: vegetals, de peix, de carn i de truites, maridats amb els vins i caves Sumarroca, i per posar la guinda, tres peces interpretades per l’Orquestra de Cambra Catalana dirigides per Joan Pàmies: Tres fugues en forma de suite de Jaume Pahissa, Concert per a Clarinet de W.A. Mozart amb Miquel Marín al clarinet i la Simfonia número 5 de Franz Shubert.

Després de quatre anys, es pot confirmar que les vetllades musicals d’Heretat Sabartés estan totalment consolidades i ja són un referent a la comarca del Baix Penedès.

FER UN COMENTARI