Les obres per al complex de Hard Rock començaran abans del juny del 2019

El grup inversor haurà de completar la fiança el 8 de juny i a partir de l'octubre es treballarà en el pla de millora urbana

0
414

La Generalitat preveu que les obres per a edificar el macrocomplex d’oci Hard Rock Entertainment World a Vila-seca i Salou puguin començar abans del juny del 2019. Després que el Govern hagi autoritzat la llicència de casino, segons s’ha publicat aquest divendres al Document Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), s’obren nous terminis. El grup inversor haurà de completar amb 7 milions d’euros la fiança de 10 milions que s’ha de dipositar per començar a desenvolupar tot el complex.

A partir d’octubre està previst que es faci la proposta inicial del pla de millora urbana i, finalment es pugui aprovar al gener del 2019. El secretari d’Hisenda, Albert Castellano, ha celebrat que es comenci a materialitzar un projecte de gairebé 700 milions d’euros que “obrirà nous mercats turístics” i preveuen que generarà més d’11.000 llocs de feina de forma directa o indirecta.

FER UN COMENTARI