Les obres de la piscina de Mas Romeu estaran acabades per obrir-la aquest estiu

Els treballs donen solució definitiva als problemes crònics de conservació

0
301

Les obres de la piscina de Mas Romeu estaran acabades per obrir el recinte als banyistes aquest estiu. El projecte que hi està fent l’Ajuntament, amb una inversió de 100.000 euros, resoldrà definitvament els problemes crònics de conservació que arrossegava la instal·lació. L’estiu passat, la piscina no va poder obrir per aquests motius.

Un dels principals desferpectes que se solucionaran són les filtracions del vas de la piscina. “Es repararà el revestiment perquè l’aigua no s’escoli, com passava reiteradament des de fa anys, malgrat els pegats que s’anaven posant”, explica el regidor d’Urbanisme, Miguel Ángel Perín.

També es repara i millora la sala de bombes, així com els lavabos. I s’instal·laran nous vestuaris, mitjançant dos mòduls. “A més”, diu Perín, “també s’eliminen les barreres arquitectòniques del recinte”.

El regidor ha destacat que aquest projecte “representa una inversió important, però no podíem seguir gastant diners periòdicament sense que resolguéssim realment res. Amb aquestes obres, la piscina de Mas Romeu quedarà molt bé i podrà ser gaudida per tothom, ja que és un equipament que usen no tan sols els veïns de la urbanització, sinó els de tot el municipi”.

FER UN COMENTARI