“Les noies de Mossbank Road”, aquest divendres, al Teatre de la Llotja

Sílvia Munt dirigeix Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat en aquesta exitosa comèdia sobre l’amistat

0
220

Aquest divendres, 7 de desembre, a les 21.00 hores, el Teatre de la Llotja de Lleida acull l’obra de teatre “Les noies de Mossbank Road” que compta amb un pòquer d’asos: Sílvia Munt dirigeix Clara Segura i Cristina Genebat en aquesta exitosa comèdia sobre l’amistat.

“Les noies de Mossbank Road” explica la història universal dels paradisos perduts i l’amistat. La Di, la Viv i la Rose tenen entre 18 i 19 anys i comparteixen espai a Mossbank Road, casa seva, que es convertirà en un record que les acompanyarà sempre. La qualitat del text ha traspassat fronteres i, després de la seva estrena al Regne Unit, ha passat per Polònia, els Estats Units, Austràlia i el Canadà.

Escrita per l’autora i actriu anglesa Amelia Bullmore, Les noies de Mossbank Road, aquesta reflexiva radiografia de les relacions humanes, ha estat als principals escenaris catalans amb unes excel·lents crítiques. Aquest divendres arriba a Lleida aquesta enginyosa tragicomèdia que tracta amb humor l’amistat, l’amor, la solitud i allò de la vida que resulta inevitable.

FER UN COMENTARI