Les màquines del metro tornen a vendre bitllets després d’una aturada de 4h

Els passatgers que no tenien títol de transport han pogut viatjar gratuïtament mentre ha durat la incidència

0
685
Les 556 màquines de venda de bitllets de la xarxa de metro de Barcelona han tornat a funcionar progressivament des de les 17 hores un cop restablert el sistema informàtic que havia fallat i les havia deixat fora de servei a les 13 hores. Segons informa TMB a través d’un comunicat, els usuaris ja poden comprar títols de transport a totes les estacions. Tot i que els bitllet sí que es podien comprar en altres punts de venda habitual, durant les quatre hores d’aturada del sistema informàtic, TMB ha deixat viatjar gratuïtament els passatgers que no duien bitllet.
Tal com explica TMB a través d’un comunicat, el personal tècnic del proveïdor del sistema i el de Metro han treballat en la identificació i resolució del problema, estrictament tècnic, que motivava el reinici constant de les màquines distribuïdores i tallava així el cicle normal de venda. La reparació de l’avaria ha comportat una actuació en els servidors del sistema, que un cop reiniciats han permès l’engegada de les màquines i la recuperació de la normalitat en la venda de títols.

L’avaria només ha afectat els punts de venda del metro. Sí que es podien comprar bitllets en altres punts habilitats com el tramvia, els Ferrocarrils de la Generalitat, quioscos, botigues de quinieles i forns de pa, entre altres.

FER UN COMENTARI