Les famílies de Vila-seca enceten avui el Pla Educatiu d’Entorn

S’han programat un total de 45 activitats gratuïtes

0
299

Avui dimarts el Pla Educatiu d’Entorn per a famílies del curs 2018-2019 arrenca a Vila-seca amb el taller de 6 sessions “Creixem en família”. Aquest taller, que tindrà lloc al Centre Cívic i Cultural El Colomí, abordarà temes com ara les tècniques d’estudi, l’assetjament, l’autoestima i la confiança en els fills, l’ansietat i les eines per al control emocional, l’alimentació emocional i la comunicació entre pares i fills.
Paral•lelament al taller, els infants amb necessitats específiques en el seu desenvolupament lector participaran de la Lectura assistida amb gossos i, per tothom que ho desitgi, tindrà a la seva disposició el servei gratuït d’acollida per a infants de més de 3 anys.
El Pla Educatiu d’Entorn d’enguany, que comptarà amb un total de 45 activitats gratuïtes, van ser presentades el passat dijous a la tarda per la regidora d’Ensenyament, Manuela Moya, davant de diverses famílies i membres de la comunitat educativa, els principals destinataris de les activitats. Tots ells podran gaudir durant tot el curs de xerrades i tallers amb temes molt transversals, fins a activitats específiques per atendre necessitats especials, així com activitats per gaudir en família els caps de setmana.

FER UN COMENTARI