Les dones de Bellvei formen un gran llaç lila per celebrar el Dia de la Dona

La segona Setmana de la dona del municipi proposa activitats gratuïtes i solidàries

0
260
TeletiendaOutlet_728x90

Una foto aèria de les dones de Bellvei va donar dissabte el tret de sortida de les activitats de la II Setmana de la dona. Més de 40 dones del municipi van trobar-se a la plaça de Catalunya per formar conjuntament un gran llaç lila, per celebrar el Dia de la dona.

Tot seguit es va inaugurar al centre cívic la Patronal l’exposició “Dones de Bellvei”, amb fotografies d’Anna Holgado, que retrata el dia a dia de les dones del municipi, tant a les seves feines i activitats com a casa. La regidora de Benestar Social i Família de Bellvei, Merche Martín, explica que per fer aquestes fotografies van “anar picant a les portes de cases i d’alguns comerços”. “Hem trobat les dones en diferents moments, treballant, cuinant… I tenim de tot: hi ha mestresses de casa, periodistes, arqueòlogues, mestres o àvies, entre d’altres”, afegeix Martín.

Diumenge va ser el torn de la 2a trobada de teixidores “urban knitting”, en què les dones participants van elaborar peces de ganxet de colors lilosos que aquests dies cobreixen elements del municipi, com bancs, arbres o balcons.

Aquestes han estat les primeres activitats d’una Setmana de la dona que compta amb propostes gratuïtes i solidàries, amb tallers, teatre i música, i que s’allargarà fins divendres 10 de març.

FER UN COMENTARI