L’empresa de telecomunicacions “XTA” estrena oficina mòbil portant internet d’alta velocitat a tot el Penedès

L’oficina mòbil itinerant s’instal·larà a cada municipi un matí per setmana per facilitar la contractació de proximitat d'internet d'alta velocitat

0
1020
Imatge de l'oficina mòbil de l'empresa XTA. (Cedida)

A partir de l’octubre, XTA, Xarxes de Telecomunicacions Alternatives, posa en marxa una oficina mòbil per facilitar l’atenció als usuaris de fibra d’alta velocitat a diferents municipis de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.

Per tal de facilitar la contractació de proximitat, l’oficina mòbil itinerant s’instal·larà a cada
municipi un matí per setmana. S’hi oferirà la possibilitat de contractació de paquets de serveis que poden incloure ​telefonia fixa i mòbil, fibra a diferents velocitats i TV​, sense haver de desplaçar-se a les oficines centrals d’XTA a la Granada.

De moment, els municipis on es desplaçarà l’oficina seran Llorenç, l’Arboç, Banyeres, Sant Jaume dels Domenys i la Bisbal en horari de matins i Sant Pere de Riudebitlles, Canyelles, Torrelavit, Olivella i Viloví en horari de tardes. Es poden consultar els horaris de l’oficina mòbil a xta.cat/oficinamobil.

Xarxes de telecomunicacions alternatives

XTA és una empresa estretament vinculada amb el Gran Penedès. Ofereix solucions de connectivitat a ajuntaments i entitats així com la cobertura d’esdeveniments. Amb la intenció de fer arribar Internet d’alta velocitat al màxim de municipis, disposa de xarxa pròpia de fibra i també d’altres operadores. Actualment, ja en són una vintena els municipis que es beneficien d’Internet d’alta velocitat XTA en zones de l’Alt i Baix Penedès i Garraf.

XTA troba els seus orígens a WiFi Penedès, una empresa pionera per fer arribar Internet
mitjançant ones de ràdio per resoldre així les mancances de connexió del nostre entorn. Actualment encara ofereix aquests serveis a les zones menys accessibles.

FER UN COMENTARI