L’EINA s’oposa a la remodelació de restricció d’usos de La Violeta

Jordi Molinera ha assegurat que sembla que "l'opinió de la ciutadania no compta"

0
299

Avui al matí, s’ha aprovat definitivament el projecte bàsic i executiu de la remodelació del casal municipal de La Violeta amb l’oposició de l’oposició. L’EINA, el grup de l’esquerra independentista a l’oposició, ha reiterat la seva oposició a la remodelació de La Violeta que el grup de govern d’Altafulla defensa, després que només 1 de les seves 7 al·legacions fos aprovada. L’única aprovada és la col·locació d’un passadís central per a facilitar la mobilitat.

L’oposició d’EINA es deu al fet que totes les seves al·legacions sobre el projecte tècnic de La Violeta han estat rebutjades excepte una. Jordi Molinera, portaveu del Grup Municipal de L’EINA-AM i ERC, s’ha mostrat molt en oposició, sobretot, del que el govern municipal pretén fer amb la sala perquè, segons el regidor, una de les seves al·legacions era per utilitzar seients mòbils a La Violeta i així poder fer que l’espai sigui polivalent per poder fer diferents coses com tornejos de scrabble, pel que es necessiten taules. Però Marisa Méndez-Vigo, regidora d’Urbanisme, Via Pública, Hisenda i Polítiques de Génere, ha defensat que sense aquests seients mòbils es vol que La Violeta sigui polivalent i que això significa que “es farà teatre, cinema, concerts, xerrades; serà polivalent perquè permetrà moltes activitats”.

Jordi Molinera ha manifestat: “Vosaltres defenseu un model de cultura i de poble amb el nosaltres discrepem obertament”. I ha afegit que “l’opinió de la ciutadania no compta” i, amb ironia, ha destacat que “això és una democràcia molt del segle XXI”. Molinera ha assegurat que les entitats expressen la seva preocupació per treure La Violeta del centre de la localitat.

FER UN COMENTARI