L’Auditori Josep Carreras comença la seva temporada de tardor

Els concerts comencen aquest dissabte 29 de setembre i acaben el 26 de desembre

0
462
Josep Solórzano, Josep Pujals i Xavier Pastrana a la presentació de la temporada de tardor de l'Auditori Josep Carreras. Foto: EF

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca ha presentat aquest matí els concerts de la temporada de tardor. Josep Ramón Olivé i Alan Branch donen el tret de sortida als recitals de l’auditori aquest dissabte 29 a les 21 h. “Josep Ramón Olivé és un artista que està consolidant la seva carrera artística i ens fa molt de goig que comenci la nostra temporada amb ell”, ha destacat Josep F. Solórzano, director del Conservatori de Música de Vila-seca i programador de l’Auditori Josep Carreras.

La temporada de tardor “ve a complir l’objectiu de tindre una programació diversa on combinar diferents tipus d’artistes”, ha assegurat Josep M. Pujals, president de la Fundació Auditori Josep Carreras. La Fundació organitza una gala benèfica el 21 de desembre a les 21 h amb Jordi Savall i Orpheus XXI. El director del Conservatori de Música ha declarat: “Ens fa molta il·lusió que Jordi Savall toqui pel que representa el seu projecte Orpheus XXI amb músics refugiats i per la seva presència com a músic”. Després d’aquest concert i fins a finals del mes de desembre, diferents músics passaran per l’auditori com el grup Blaumut, que Vila-seca és un dels seus últims concerts a les comarques tarragonines, o el concert de Sant Esteve, que és un concert tradicional al municipi.

Una activitat destacada de la temporada de tardor és el Cicle Joan Guinjoan de Músiques del Nostre Temps. L’objectiu d’aquest cicle és “donar veu a la música que s’està fent a casa nostra”, ha explicat el president de la Fundació. Xavier Pastrana, assessor de programació de l’Auditori Josep Carreras, ha corroborat això expressant que s’ha volgut crear “un espai on hi hagi música de compositors catalans propers i actuals”. Apostant per aquesta proximitat, el compositor Joan Guinjoan estarà al concert d’obertura del cicle per presentar la seva obra. El primer concert d’aquest cicle és del Quartet Gerhard, on 3 dels 4 músics han sortit del Conservatori de Música.

Entrades pels concerts
Per a tots els concerts, les entrades es poden adquirir a la web de l’auditori www.auditorijosepcarreras.cat, també al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans que comenci el concert i, amb antelació, a la secretaria de l’Auditori. Tots els concerts tenen un preu de 10 euros; excepte el de Blaumunt (15 euros), la gala benèfica (50 euros), el concert de Sant Esteve (entrada amb invitació) i el de Cecilio Tieles (entrada lliure).

També està l’opció d’adquirir el carnet d’abonament de la temporada, que comporta un estalvi econòmic. L’abonament júnior (fins als 21 anys) té un preu de 45 euros, l’abonament d’adult de 60 euros i l’abonament sènior (més de 65 anys) de 45 euros. El carnet d’abonat es pot adquirir a la secretaria de l’Auditori o a la seva pàgina web.

FER UN COMENTARI