L’Associació Veïns Barri de Mar col·labora en l’acolliment al Molí de Mar

La setmana passada, membres de l'entitat veïnal varen fer una visita al Molí de Mar per oferir ajuda i donar la benvinguda

0
369
Imatge del Molí de Mar. Foto: Cedida

Comunicat Associació de Veïns del Barri de Mar:

El Director del centre ens va explicar el seu funcionament mentre ens ensenyava  les instal·lacions.  Una veïna del barri ens acompanyava amb la intenció de proposar-se com a voluntària per ensenyar català/castellà i allà mateix es van posar d’acord. La visita va ser molt útil perquè també va servir per oferir-nos a demanar a la Casa del Mar l’aula d’ordinadors per poder ser utilitzada pels nois del Molí de Mar mentre no tinguin els seus equipaments. Dos dies després, gràcies a l’excel·lent disposició de la Casa del Mar, ja els poden fer servir.

Ara estem buscant una persona voluntària per ensenyar mecànica bàsica de cotxes/motos. El problema es que no disposem de material didàctic, ni llibres ni peces ni eines i, per tant, haurem de fer servir la imaginació o ajudar a aquesta persona a aconseguir aquest material.

Si algú creu que pot ser útil en aquest o altres àmbits, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic avbarridemar@gmail.com.

FER UN COMENTARI