L’Associació de la Festa Moros i Cristians presenta el seu cartell

El disseny premiat s’ha escollit per la seva originalitat en representar el concepte de pau per sobre de la guerra

0
679
FarmaciaBanyeres_728x90

L’Associació de la Festa Moros i Cristians ha presentat aquest matí el cartell guanyador del concurs en què s’escull la imatge oficial de la Festa de Moros i Cristians, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de maig. En l’edició d’aquest any, on s’han presentat un total de 15 obres provinents de les terres de Lleida i del País Valencià, el treball escollit ha estat el del dissenyador gràfic Cristóbal Aguiló, per representar els conceptes de la pau i la guerra, i utilitzar un tècnica original. El veredicte final sobre el guanyador l’ha decidit un jurat format per dos tècnics de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol.

La tinent d’alcalde i regidora de de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra ha anunciat el guanyador del concurs, acompanyada del president de l’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida, Josep Lluís Gázquez, i dels abanderats Emilio Sanz i Antoni Pomés.

Parra ha destacat que el cartell permet donar a conèixer a la ciutadania les festes que se celebren a la ciutat, i al mateix temps incentivar als veïns i veïnes que hi participin. A més, Parra ha afegit que l’esdeveniment ajuda a difondre un dels espais més emblemàtics de la ciutat on tenen lloc les activitats, com és el cas de la Seu Vella. (Tall de veu M. Parra).

Per altra banda, en l’acte també s’ha presentat el nou programa de la Diada del Fester del proper 25 de març, que pretén unificar algunes de les festes més populars del calendari en un únic dia. La jornada del Fester, que organitza l’Associació de la Festa de Moros i Cristians, amb col·laboració conjunta de la Paeria, donarà inici a les 11 hores amb els primers tallers, seguit del tradicional concurs de Caps d’Esquadra, a les 12:30 del matí.

Així mateix els assistents també podran gaudir d’un vermut i de la calçotada popular de l’associació a la Pista de la Panera, i sobre les 19 hores tindrà lloc l’acte institucional d’homenatge als membres la Festa Moros i Cristians que han traspassat, a més de rebre nous socis de l’associació.

FER UN COMENTARI