L’associació de dones sueques SWEA exposa a la Sala Lluís d’Icart

0
336

L’Organització Internacional de Dones sueques SWEA inaugura, aquest proper dissabte 22 de setembre, a les 12 h, a la Sala Lluís d’Icart, una exposició de pintura en què mostraran el resultat del taller biennal que han realitzat els darrers dies i per cinquena vegada a Torredembarra.

SWEA, acrònim de Swedish Women’s Educational Association International, és una organització global i privada, sense ànim de lucre, integrada per dones de parla sueca que viuen o han viscut fora de Suècia i que es reuneixen per cultivar la llengua, orígens i cultura propis del seu país d’origen. Un dels seus objectius principals és protegir l’idioma suec i donar a conèixer la cultura i tradicions pròpies, així com facilitar als seus membres contactes personals i professionals a tot el món.

Actualment, l’associació SWEA la formen unes 7.000 membres integrades en 70 departaments, distribuïts en 30 països dels cinc continents.

SWEA organitza un gran nombre d’activitats culturals, entre les quals destaca la promoció de les arts plàstiques. En aquesta línia, periòdicament se celebren seminaris artístics en diferents països, essent enguany la cinquena vegada que han escollit Torredembarra. Per a fer-ho possible, SWEA ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i del Grup de Dones de Torredembarra.

L’exposició d’obres es podrà visitar aquest dissabte 22, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h, i diumenge 23, d’11 h a 13 h.

FER UN COMENTARI