L’Arrosseria de Cunit, el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada, al programa”Joc de Cartes”

En segon lloc va quedar La Cuina de la Marga, també amb molt bona puntuació

0
1798
Imatge de tot l'equip de l'Arrosseria de Cunit. Foto: Cedida
Karting Comarruga 728×90

El programa de TV3 “Joc de Cartes” versió Estiu presentat pel Marc Ribas, va venir a la nostra comarca per tal d’escollir el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada. Els tres restaurants que van competir, van ser el Picnic Platja de Torrembarra, La Cuina de la Marga del Vendrell i L’arrosseria de Cunit.

El programa que es va emetre el passat dijous a les 22.30 hores va crear molta expectació entre els baixpenedesencs i baixpenedesenques.

“Joc de Cartes Estiu” va visitar juntament amb els “competidors” els tres restaurants, analitzant l’espai, la cuina, el servei i el preu. El primer restaurant que van visitar va ser el Picnic Platja de Torredembarra del Jordi Pui i la Samanta el qual va obtenir una puntuació total de 7.1. El segon restaurant va ser el de “La Cuina de la Marga” de la Mònica Orpí i l’Àlex Hellín, el qual va obtenir una puntuació total de 7,4 i per finalitzar, van visitar l'”Arrosseria de Cunit” de la Carme García i l’Andreu Ruiz els quals van obtenir una puntuació de 8.4, proclamant-se campions i sent el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada.

Les xarxes socials es van omplir de felicitacions tant als guanyadors com als subcampions:

Si no vau veure el programa aquí us deixem el vídeo.

FER UN COMENTARI