Larrosa diu que la indústria vitivinícola posiciona Lleida en el mercat internacional

El paer en cap fa un balanç positiu de la 10 edició de la Festa del Vi que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la plaça de la Llotja

0
185
L'alcalde ha visitat la Festa del Vi. Foto Cedida

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha manifestat que la indústria vitivinícola és un sector que posiciona Lleida dins del mercat internacional. El paer en cap ha fet aquestes declaracions aquest migdia, durant la visita a la zona de degustació de la Festa del Vi, que ha clos la seva desena edició amb èxit de públic, malgrat les inclemències meteorològiques, i amb una alta satisfacció per part dels expositors.

Larrosa ha dit que aquesta Festa reforça la capitalitat de Lleida respecte a un territori molt ampli, com és la zona de producció de Costers del Segre. “La marca Lleida ja va per tot el món, gràcies a la indústria del vi”, per la qual cosa, “després de deu anys, aquest esdeveniment reforça Lleida com a capital d’un sector productiu estratègic pel posicionament de Lleida al món”, ha dit l’alcalde.

El paer en cap, que ha estat acompanyat pel tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Rafael Peris, en el seu recorregut per la zona de degustació, ha animat al sector a seguir proposant noves iniciatives en aquesta direcció, ja que sempre comptaran amb la col·laboració de l’equip de Govern municipal. “Nosaltres hem de tenir la ciutat preparada i estimular el territori perquè treballi en vocació de cooperació, ja que només amb aquesta estratègica d’anar plegats avançarem molt”, ha dit

Per la seva part, el tinent d’alcalde i responsable de Turisme de Lleida, Rafael Peris, ha fet un balanç positiu de la desena edició de la Festa del Vi. “Malgrat la pluja del dissabte, que ha pogut resta part del públic, el grau de satisfacció dels expositors ha estat molt bo. Alguns d’ells, que era la primera vegada que participaven, ja ens han manifestat l’interès de repetir en la pròxima convocatòria”, ha explicat.

Donada l’experiència, Peris ha anunciat pel pròxim any un increment de les activitats paral·leles, en obtenir una òptima resposta per part del públic. “S’han exhaurit places tant del dinar maridatge del dissabte, la tertúlia del qual va anar a càrrec d’experts periodistes gastronòmics, com dels tasts de vins, guiats per tècnics de la DO Costers del Segre.”, ha manifestat el tinent d’alcalde, que ha assenyalat que de cara a pròximes edicions “l’objectiu és seguir apostant per aquesta fórmula de Festa del Vi, però ampliant les activitats paral·leles”.

FER UN COMENTARI