L’Arboç posa en marxa una campanya informativa de la recollida “porta a porta”

Aquesta nova campanya informativa està adreçat al sector comercial, industrial i la població en general

0
353

El municipi de l’Arboç sempre s’ha distingit pels seus bons resultats en l’àmbit comarcal i penedesenc pel que fa al sistema de recollida de residus. Segons dades de l’Agència de Residus de Catalunya corresponents a l’any 2015, les darreres publicades, la producció de residus a l’Arboç és de 0,9 kg/habitant i dia i el percentatge de recollida selectiva és del 58,6%.

Amb l’objectiu de millorar encara més aquests bons resultats, aquest mes de juliol de 2017 s’ha posat en marxa una nova campanya informativa adreçada al sector comercial, el sector industrial i la població en general.

Una informadora ambiental visitarà els establiments comercials i industrials per explicar-los com funciona el sistema de recollida i respondre tots els dubtes que puguin sorgir. Posteriorment, la informadora ambiental farà un seguiment dels residus que genera cada establiment.

Pel que respecta a la població general, es realitzarà un seguiment de les àrees d’emergència, informant a tots els usuaris de les normes d’utilització i de la prohibició estricta de deixar-hi andròmines. Tanmateix, també es recordarà a tothom el calendari de recollida tant del “porta a porta” com dels serveis municipals de recollida d’andròmines, restes vegetals i deixalleria mòbil.

Aquesta campanya té una durada de sis mesos i es realitza de manera conjunta entre l’Ajuntament de l’Arboç i l’empresa Elane gràcies a un conveni de col·laboració signat amb aquesta finalitat.

L’Ajuntament vol aprofitar per transmetre el seu agraïment a tots els vilatans que, amb el seu esforç i implicació dia a dia, contribueixen a fer de l’Arboç un municipi capdavanter en la recollida de residus “porta a porta”.

FER UN COMENTARI