L’ANC del Vendrell organitza la xerrada “Diàlegs per a una República”

Es farà el proper divendres 8 de juny, a les vuit del vespre a la Sala gran de l’Escola Municipal de Músical Pau Casals del Vendrell, plaça del Tívoli

0
239
Imatge del cartell de la xerrada del pròxim dia 8 de juny. Foto: ANC El Vendrell

La segona de les xerrades –col·loqui que organitza de nou l’ANC del Vendrell, amb la vista posada a “Diàlegs per a una República”, es farà el proper divendres 8 de juny, a les vuit del vespre a la Sala gran de l’Escola Municipal de Músical Pau Casals del Vendrell, plaça del Tívoli.

El convidat és el prestigiós periodista, i director del diari digital VilaWeb Vicent Partal que parlarà sobre: Una nova etapa per a Catalunya. Cap a on anem?, Un enunciat que enllaça de manera plena amb l’actualitat del país. I també portarà sota el braç el darrer llibre que acaba de publicar: Nou homenatge a Catalunya.

Vicent Partal (Bétera 1960) Periodista. Director de VilaWeb. El 1995 va fundar VilaWeb, el principal diari electrònic en català, amb més d’un milió d’usuaris únics i actualment el digital més antic d’Europa. Ha rebut, entre altres, el Premi Ciutat de Barcelona de Periodisme i els Premis Nacionals de Periodisme i d’Internet. És president de l’European Journalism Center, amb seu a Maastricht. Anteriorment havia treballat, especialment com a reporter de política internacional, en mitjans com El Temps, Diari de Barcelona, TVE o La Vanguardia. Ha escrit diversos llibres, el darrer dels quals ‘A un pam de la independència’ i “Desclassificat 9N”. Aquest mes de març ‘Nou homenatge a Catalunya’.

FER UN COMENTARI