L’alcalde Ros rep a la Peria els responsables de la comunitat de Sant Joan de Déu a Lleida

La recepció ha permès l’alcalde conèixer la valoració de l’Hospital de Salut Mental que l’Ordre de Sant Joan de Déu va posar en marxa fa un any a Lleida

0
491

El paer en cap, Àngel Ros, acompanyat de la regidora Rosa Maria Salmerón, ha rebut a la Paeria el nou superior de la comunitat de Sant Joan de Déu a les Terres de Lleida, el germà Santiago Ruíz, qui ha rellevat en el càrrec a Miquel Martín Cuenca, i el gerent, Pere Vallribera. La recepció ha permès l’alcalde conèixer la valoració de l’Hospital de Salut Mental que l’Ordre de Sant Joan de Déu va posar en marxa fa un any a Lleida, destacant el bon funcionament i l’ocupació.

El centre, obert amb la col·laboració de la Paeria i la Generalitat, ha suposat per als pacients un salt qualitatiu en els tractaments de salut mental. Igualment, s’ha destacat la gestió de la llar-residència de l’Acadèmia Mariana, que ofereix atenció a persones amb necessitats específiques. A més, s’ha parlat de com avança el projecte Housing First, que desenvolupen conjuntament a la ciutat, que facilita allotjament a persones en situació de sense llar i els permet iniciar un procés de recuperació i d’autonomia personal.

FER UN COMENTARI