L’Ajuntament de Reus se suma a la commemoració del Dia de les Dones

  Al Saló de Plens de l'Ajuntament s’ha realitzat la lectura de la declaració institucional

  0
  672

  L’Ajuntament de Reus se suma aquest dijous 8 de març a la commemoració del Dia Internacional de les Dones amb diferents actes institucionals. A les 10:00 h del matí al Saló de Plens de l’Ajuntament s’ha realitzat la lectura de la declaració institucional “Veus que no veus. Per la visibilitat de les dones als mitjans de comunicació”, a càrrec d’Irene Benavent Bodro, amb un breu espectacle de dansa posterior amb les ballarines Magda Borrull Pascual, Loles Santana Caro i la rapsoda Antònia Farr&eac ute; Caro. L’acte s’ha tancat amb la intervenció de l’alcalde, Carles Pellicer, i una cantada a càrrec dels alumnes de l’Institut Salvador Vilaseca.

  Acte al Teatre Bartrina, a la tarda
  A les 17:30 h, al Teatre Bartrina, tindrà lloc un acte institucional obert també a la ciutadania, amb la lectura de la declaració institucional, una conversa entre diferents professionals del periodisme, música a càrrec d’After Dark i una cantada amb corals infantils i juvenils del Projecte Camp d’aprenentatge Pau Casals (Dóna la Nota amb persones iguals). En el transcurs de l’acte és previst que intervinguin l’alcalde, Carles Pellicer, la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores i la delegada territorial de l’Institut Català de les Dones al Camp de Tarragona, Lídia Bargas. La conv ersa entre professionals del periodisme anirà a càrrec de Llúcia Oliva, periodista i professora; Mònica Cid, directora de la Cadena SER a Reus; Coia Ballesté, delegada de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals a Tarragona i Anna Fortuny, periodista de Canal Reus TV.
  La Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, a través del Casal de les Dones i en col·laboració amb diferents entitats de la ciutat, ha elaborat la programació d’activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, que abasta pràcticament tot el mes de març.

  FER UN COMENTARI