L’Ajuntament de l’Arboç posa en marxa la quarta edició del programa de reforç escolar gratuït

Es vol garantir que els joves arbocencs puguin finalitzar els seus estudis en les millors condicions educatives possibles

0
309

Amb l’objectiu de millorar la qualificació dels estudiants arbocencs, l’Ajuntament de l’Arboç ha posat en marxa, per quart any consecutiu, un programa de reforç escolar, anomenat “Joves amb futur 2017/2018”. En aquesta edició, una cinquantena de joves realitzen classes de reforç de català, castellà, anglès i matemàtiques. Aquest programa ofereix classes gratuïtes de reforç a aquells joves que ho necessitin. L’objectiu del consistori arbocenc és actuar de forma preventiva sobre possibles situacions de risc de fracàs escolar i garantir que els joves arbocencs puguin finalitzar els seus estudis en les millors condicions educatives possibles.

En aquest programa es treballen les competències bàsiques en llengües (català, acstellà i anglès) i matemàtiques i està realitzada per professionals qualificats contractats a través d’una acadèmia especialitzada en reforç escolar. Poden ser beneficiaris d’aquest programa de reforç escolar els alumnes arbocencs dels quatre nivells d’ESO que hagin estat prèviament derivats pels seus tutors.

Aquesta actuació està emmarcada en el Pla de Barris de l’Ajuntament de l’Arboç, dins del Camp 7 en l’actuació de Dinamització de joves, i cofinançada per l’Ajuntament de l’Arboç i el Fons Social Europeu.

FER UN COMENTARI