L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú contractarà cinc persones inscrites al programa de Garantia Juvenil

Tindran un contracte en pràctiques de sis mesos i s'incorporaran a la plantilla municipal a finals d'octubre

0
820

L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú incorporarà cinc persones joves en situació d’atur a la plantilla municipal, inscrites al Programa de Garantia Juvenil. Es tracta d’un contracte en pràctiques a jornada completa, per un període de sis mesos, que es realitza a través d’una subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. (SOC)

La selecció de personal es farà a partir del 22 d’octubre, un cop el SOC faci arribar la llista de candidats i candidates a l’Ajuntament. Els perfils professionals que es busquen són: integrador social, animador sociocultural i administratius. Les persones seleccionades s’incorporaran a finals d’octubre.

La Garantia Juvenil és un programa impulsat per la Unió Europea que té l’objectiu d’incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

A Vilanova, les persones que desitgin comptar amb les oportunitats que ofereix la seva inscripció al Programa de Garantia Juvenil, poden adreçar-se a l’Oficina Jove, on els atendran, oferiran informació i orientació i els/les ajudaran en el procés per a ser-ne beneficiari/a.

FER UN COMENTARI