L’Ajuntament d’Alpicat crea el carnet d’Amics de La Unió

Es tracta d’un carnet gratuït i obert a totes les edats que ofereix un seguit d’avantatges per gaudir de la programació cultural de la sala

0
345

L’Ajuntament d’Alpicat ha presentat avui el carnet Amics de La Unió, una iniciativa nova que té com a objectiu dinamitzar aquest espai i altres activitats oferint un seguit d’avantatges per poder gaudir de la programació cultural de la sala.

Aquest nou carnet és gratuït i està obert a públic de totes les edats, ja que l’únic requisit és tenir més de 3 anys i estar empadronat al municipi.Per tramitar-lo, es pot fer via on-line a través de la pàgina web www.alpicat.cat/amicsdelaunio, o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores. En tots dos casos, només cal facilitar les dades omplint un senzill formulari i posteriorment els carnets s’enviaran a casa per correu postal.

Entre els avantatges de què gaudiran els Amics de La Unió, hi ha que els titulars del carnet rebran informació directa i de primera mà dels espectacles i actes que es fan a sala La Unió; tindran accés en exclusiva a la venda d’entrades anticipades, com també accés a espectacles gratuïts i a descomptes especials en els de pagament; i participaran en sortejos d’entrades per a espectacles o per a activitats.

Des de l’Ajuntament, tal com ha explicat l’alcalde, Joan Gilart, aquesta iniciativa està concebuda com “una aposta per la cultura” i com una “oportunitat a l’abast de tots els veïns i veïnes d’Alpicat”. Gilart ha animat a tothom a fer-se titular del carnet d’Amics de La Unió, a la vegada que ha demanat comprensió en tractar-se d’un projecte nou, que està en fase embrionària i, per tant, obert a anar incorporant millores en el sistema.

FER UN COMENTARI