L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ofereix un ampli ventall de cursos formatius gratuïts

Es tracta d'un programa formatiu que pretén millorar les competències professionals

0
859
Wifi_Penedès_728x90

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria d’Impuls Econòmic, ofereix una àmplia programació de cursos formatius gratuïts dirigits a persones aturades, treballadores d’empreses del municipi, autònoms, empresaris i joves per a millorar les seves competències professionals de cara a la incorporació d’aquestes al món laboral o a una millor preparació.

Les inscripcions ja es poden fer a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana de Mont-roig del Camp i Miami Platja. Els interessats poden accedir al formulari des de la pàgina web de l’Ajuntament o bé poden demanar-lo a les dependències municipals.

Sota el lema ‘Construeix el teu futur‘, el pla de formació inclou cursos de controlador d’accessos, d’idiomes (francès, anglès, i català), de manipulació d’aliments, d’informador turístic, de cambrer, de Google Adwords, i de fidelització i seguiment de clients. Les places per a cursar cadascuna d’aquestes formacions s’assignaran per ordre d’entrada al formulari d’inscripció, tenint en compte les preferències de matriculació.

Els alumnes que ho necessitin i que hagin fet una petició prèvia a la regidoria d’Impuls Econòmic, podran fer ús de l’autobús municipal de forma gratuïta amb la finalitat d’assistir a les classes.

Els espais que acolliran les diferents activitats són la Casa de Cultura de Mont-roig del Camp, el Centre Polivalent de Miami Platja, i l’Oficina d’Impuls Econòmic, ubicada a l’avinguda de Màlaga de Miami Platja.

El programa formatiu, que s’iniciarà a partir d’abril, es complementa amb unes xerrades formatives i uns tallers de creixement professional que es realitzaran l’últim dijous de cada mes. A més, el primer divendres de cada mes es farà una sessió informativa per a les persones aturades.

El cicle s’iniciarà el dijous 30 de març.

FER UN COMENTARI