L’Ajuntament de l’Arboç estrena un nou servei d’alertes per a dispositius mòbils i tauletes

A través d’aquest canal directe de comunicació, els veïns i veïnes rebran les informacions més rellevants de l’actualitat de l’Arboç

0
366

L’Ajuntament de l’Arboç estrena nou perfil a l’aplicació eBando per tal d’optimitzar encara més la tasca informativa i donar a conèixer les activitats i actuacions públiques de forma instantània, transparent, actualitzada i de fàcil accés. Així doncs, a través d’aquest canal directe de comunicació, els veïns i veïnes rebran les informacions més rellevants de l’actualitat de l’Arboç al seu telèfon mòbil o tauleta, d’una manera senzilla, resumida i gratuïta. Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, destaca que “aquesta plataforma permet difondre els esdeveniments de la vila, avisar sobre possibles incidències i, en definitiva, modernitzar la nostra manera de comunicar i relacionar-nos amb la ciutadania, per això animem a tothom a descarregar-se l’aplicació”.

Per poder rebre el nou servei d’alertes de l’Ajuntament, els arbocencs i arbocenques només han de seguir aquestes instruccions: descarregar l’aplicació gratuïta eBando a través del Google Play d’Android o l’App Store d’Apple, trobar el canal Arboç al cercador i completar la subscripció. Un cop fets aquests tres senzills passos, els veïns i veïnes podran rebre notificacions push de forma periòdica on se’ls informarà de l’actualitat municipal.

L’entrada en funcionament d’aquest nou servei de missatgeria unidireccional s’emmarca en l’apartat “Actuacions en l’àmbit de la comunicació” del Pla Director de Participació Ciutadana (PDPC) aprovat pel Ple l’any 2016. Atès el calendari de desplegament del PDPC i la voluntat d’aquest equip de govern de dotar la ciutadania de nous canals d’informació, es posa en marxa aquest servei de missatgeria que serveix a l’Ajuntament per informar de determinades situacions d’emergència, transmetre dades d’interès o comunicar aquells fets o dates destacables de l’Arboç.

Actualment, més de 300 ajuntaments d’arreu del territori espanyol informen a través d’eBando, posant de manifest la utilitat i funcionalitat d’aquesta eina. L’Ajuntament, doncs, continua treballant per garantir la màxima transparència i encoratja els veïns i veïnes a descarregar l’aplicació i subscriure’s al canal de l’Arboç, que neix amb la voluntat de potenciar el flux comunicatiu entre la ciutadania i l’administració local.

FER UN COMENTARI