L’Ajuntament de la Bisbal oferirà el servei d’acompanyament socioeducatiu per a adolescents en situacions de risc

L’equip de Govern inclourà un annex al conveni existent amb Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per poder oferir aquest servei d’atenció individualitzada i en grups adreçat als joves més vulnerables

0
265
Imatge de l'interior de la Cova Jove de La Bisbal del Penedès. Foto: Cedida

L’Àrea d’Acció Social del Consell Comarcal ha creat el servei d’acompanyament socioeducatiu per a adolescents en situacions de risc i la Bisbal és un dels municipis que forma part d’aquest projecte. L’equip de Govern considera prioritari poder oferir aquest servei d’atenció individualitzada i en grups a adolescents, donant-los suport i guiant-los en la recerca amb la finalitat d’afavorir la seva integració social i laboral.

En el Ple Ordinari del passat 17 de setembre, l’equip de Govern va presentar una proposta per crear una partida de pressupost i, així, poder comptar amb aquest servei per als joves, especialment per als més vulnerables. Aquest punt no es va aprovar perquè els 5 regidors d’ERC i la regidora no adscrita van votar en contra de la modificació de crèdit.

Ara, l’equip de Govern ha decidit incloure un annex al Conveni de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès i, així, no haver de dependre de l’aprovació per part del Ple per tirar endavant aquest projecte. L’aprovació d’aquest annex s’ha aprovat a la Junta de Govern del 28 de setembre.

Aquest servei s’oferirà a les tardes de dilluns a divendres, a medi obert i a la Cova Jove, des de finals d’octubre fins al desembre de 2019.

Es tracta d’un projecte regulat al Contracte-Programa 2016-2019 entre el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consell Comarcal del Baix Penedès. Es finança des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i des dels Ajuntaments de la comarca que hi participen.

FER UN COMENTARI