L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès es planta davant d’Aqualia

La Bisbal va estar més de 24 hores sense aigua, cosa que ha provocat la indignació generalitzada de tota la població

0
854

Entre el passat dimarts i dimecres, van estar al municipi més de 24 hores sense aigua, cosa que ha provocat la indignació generalitzada de tota la població. En aquest sentit, l’Ajuntament ha pres la decisió de realitzar una auditoria externa per comprovar la gestió d’Aqualia al subministrament d’aigua a tot el municipi, després de totes les incidències i avaries que s’han anat produint al nucli, les urbanitzacions i el polígon industrial de la Bisbal en els darrers temps.

Segons l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès “considera inadmissible la inacció de la companyia Aqualia i que es tracta d’una negligència greu per part de l’empresa i, és per aquest motiu que està preparant les mesures sancionadores pertinents”.

L’equip de govern està en contacte permanent amb Aqualia per exigir una solució immediata al problema del subministrament d’aigua i ha exigit a la companyia que el subministrament fos restablert. De fet, La Bisbal del Penedès no ha tingut aigua des de la matinada del dimarts 18 de setembre al dimecres 19 de setembre fins ahir passades les 8 de la tarda, en alguns casos.

L’ajuntament de La Bisbal del Penedès ha anat informant a través de les xarxes socials i de comunicats i veient la manca de resolució per part de l’empresa, va posar una cuba d’aigua per tal que els veïns i veïnes puguessin tenir aigua.

Des del consistori reiteren el seu compromís en treballar perquè l’empresa Aqualia compleixi les obligacions contractuals i de servei.

FER UN COMENTARI