L’Ajuntament de Girona pretén promoure les potencialitats del barri de Sant Narcís

La participació dels agents socials del territori i de les entitats i els veïns del barri serà clau per a la definició del Pla

0
347
Karting Comarruga 728×90

El tinent d’alcaldia i regidor d’Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública de l’Ajuntament de Girona, Joan Alcalà, va presidir el passat dimarts, 11 d’abril, la primera reunió del Pla integral de Sant Narcís. La redacció d’un pla integral per al barri de Sant Narcís és un acord del Ple municipal amb l’aprovació de tots els representants polítics i sorgeix de la necessitat de poder dissenyar noves formes d’intervenció per abordar situacions complexes amb causes multidimensionals.

L’objectiu del Pla és promoure l’harmonia, el caràcter, la identitat i les potencialitats del barri amb l’objectiu de cercar noves oportunitats, i donar resposta social, territorial i econòmica per obtenir-ne un impacte positiu. La voluntat és definir un model de barri a Sant Narcís que integri tots els aspectes relacionats amb la qualitat de vida i establir les actuacions necessàries per al seu compliment.

La participació dels agents socials del territori i de les entitats i els veïns del barri serà clau per a la definició del Pla. Les persones que en vulguin formar part hi podran participar a través de les taules de treball que es crearan o fent arribar les seves propostes al consistori per diferents canals.

FER UN COMENTARI