L’Ajuntament de Cunit podrà contractar a 5 joves a través del Programa de Garantia Juvenil

Per a poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits generals recollits a la normativa de la convocatòria i a les bases de selecció

0
329
Ajuntament de Cunit. (Cedida)

El dia 2 d’octubre l’Ajuntament de Cunit ha rebut resolució favorable amb l’atorgament d’una subvenció per la contractació de 5 persones joves en pràctiques. 

Els perfil sol.licitats per lAjuntament de Cunit són els següents:

  • 1 tècnic/a urbanisme
  • 1 informador/a ràdio
  • 1 tècnic/a patrimoni
  • 1 tècnic/a arxiu municipal
  • 1 integrador/a sociocultural

Per a poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits generals recollits a la normativa de la convocatòria i a les bases de selecció que es publicaran de forma imminent, on també es podran trobar els perfils per cada lloc de treball.

Tots els requisits i les condicions previstes en aquestes bases s’han de complir, acreditar i s’hauran de mantenir en la data immediatament anterior a l’inici del contracte, que és el proper 31 d’octubre.

Les persones interessades en presentar la seva candidatura s’han d’adreçar el més aviat possible a l’Oficina de Treball de la Generalitat que els hi pertoqui per domicili i manifestar el seu interés. 

Pel que fa al procés de selecció,  el SOC facilitarà els candidats/es a l’ajuntament, comprovant que compleixen els requisits de la convocatòria. I l’ajuntament, per la seva part, farà la selecció definitiva basant-se en uns criteris objectius que estaran recollits a les bases esmentades.

L’Ajuntament de Cunit rep aquesta subvenció cofinançada pel SOC de la Generalitat de Catalunya, pel Servicio Público de Empleo Estatal i pel Fons Social Europeu dins de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil que porta per lema El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

FER UN COMENTARI