L’Ajuntament de Cambrils lliura els Premis d’Excel·lència a l’alumnat amb la nota més alta

Maria Vidal de l’Institut Cambrils i Núria Salesa del Ramon Berenguer IV han obtingut els millors expedients acadèmics del curs 2017-2018

0
258
DiverNadal Cunit 2018 728×90

L’Ajuntament de Cambrils ha lliurat avui els Premis d’Excel•lència i els reconeixements als vuit alumnes que han aconseguit els millors expedients acadèmics de Batxillerat i Cicle Formatiu de Grau Superior del curs 2017-2018.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella, i el regidor d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cambrils.

L’alcaldessa i el regidor de Cultura han destacat l’esforç, la tenacitat i la constància dels i les alumnes i han fet extensiva la felicitació al professorat i a les famílies que els han guiat i els han donat les eines. Per la seva banda, el regidor d’Ensenyament ha recordat al periodista Carles Capdevila, que va morir ara fa un any, i que deia que calia educar amb els cinc sentits: sentit comú, del ridícul, del deure, de la moral i de l’humor.

Els premis

Per una banda, el Premi d’Excel•lència al millor expedient acadèmic de Batxillerat ha estat per l’alumna Maria Vidal Trilla, de l’Institut Cambrils, que ha obtingut una nota final de 10. Per l’altra, el Premi al millor expedient de Cicle Formatiu de Grau Superior se l’ha emportat Núria Salesa Guerrero, del Grau Superior en Administració i Finances de l’Institut Ramon Berenguer IV, que ha tret una nota curricular de 9,4. Totes dues han guanyat un ordinador diploma i un ordinador portàtil.

L’Ajuntament de Cambrils també ha volgut reconèixer l’esforç de vuit alumnes que també han obtingut uns resultats destacats amb un diploma i un val de 50 euros per destinar a la compra de llibres. Després de les guanyadores dels Premis d’Excel•lència, les alumnes de Batxillerat amb les millors notes han estat Maria Roca Fernández (9,67), Laia Pomar Pallarès (9,57) i Susanne Marij Hallebeek (9,53) de l’Institut Cambrils i Beatriz Martínez Ruiz (9,48) de l’Institut Ramon Berenguer IV.

Pel que fa als cicles superiors, les notes més altes han estat les de Borja Farelo Domingo (9,28), Andrea Martínez Gilo (9,14), Maria Merly Cano (9,06) i Sara Solís Sánchez (8,72) del Grau Superior d’Administració i Finances de l’Institut Ramon Berenguer IV.

FER UN COMENTARI