L’Ajuntament de Cambrils i Comaigua renoven el conveni a favor de persones amb risc d’exclusió social

L’empresa comarcal dotarà un fons de solidaritat de fins a 20.000 euros anuals destinats a la concessió d’ajuts

0
401
Imatge de la signatura del conveni de l'Ajuntament de Cambrils amb Comaigua
DiverNadal Cunit 2018 728×90

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el gerent de Comaigua, Joaquim Vicens, han signat la pròrroga el conveni de col·laboració entre totes dues parts. L’objectiu és possibilitar l’accés de les persones en risc d’exclusió social, usuàries del servei municipal d’abastament d’aigua potable i clavegueram, als ajuts del fons de solidaritat posat en marxa per Comaigua.

La pròrroga d’aquest conveni tindrà vigència per un any. A través d’aquesta pròrroga, Comaigua dotarà aquests fons de solidaritat, a fons perdut, per un import màxim de 20.000 euros anuals, destinats a la concessió dels ajuts.

Hi ha tres línies d’ajut. La primera és l’exempció del 100% de la taxa d’escombraries i clavegueram de les persones majors de 65 anys o beneficiàries del PIRMI que reuneixin els requisits econòmics fixats en les bases. La segona és una subvenció del cost del primer i segon tram de consum d’aigua per a famílies numeroses o monoparentals amb dificultats econòmiques. La tercera línia són els ajuts d’urgència social per atendre situacions de necessitats puntuals, urgents i bàsiques de subsistència.

FER UN COMENTARI