L’Ajuntament d’Altafulla adquireix dos nous vehicles per a la Policia Local

Aquest matí s’ha fet la signatura dels contractes de rènting, i està previst que s’incorporin en un termini de tres mesos per tal de substituir els antics

0
463
Imatge del moment de la signatura
Sant Silvestre Banyeres-Arboç 2018-728×90

L’Ajuntament d’Altafulla ha adquirit dos nous vehicles per a la Policia Local. Es tracta de dos vehicles tot terreny (Nissan Quashqai 1.6 DCI 4×4 I) per al servei de la Policia, que substituiran a dos dels vehicles actuals.

L’adquisició s’ha realitzat per sistema de rènting al Banc BBVA per la quantitat de 49.270,56 euros per quatre anys un d’ells, i l’altre vehicle amb kit de detinguts per 57.478,08 euros per quatre anys també.

En l’acte de signatura dels vehicles, que s’ha celebrat aquest matí, han estat presents l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, per part de l’Ajuntament; i per part del Banc BBVA, Serena Díez, com a representant de l’entitat al territori.

El rènting de vehicles policials és un producte molt beneficiós per als ajuntaments, mitjançant la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis, ja que suposa que les seves flotes de vehicles policials, que estan constantment en els carrers, es troben modernitzades amb una antiguitat mai superior als quatre anys.

Els vehicles estan dotats amb l’últim equipament policial com el Puente Legent de 30 mòduls de Led. A més, un dels vehicles posseeix el Kit de detinguts complet i homologat per la DGT.

FER UN COMENTARI