L’Ajuntament d’Alcanar convoca 3 assemblees ciutadanes per informar sobre els fets d’Alcanar-Platja

Es vol fer arribar a la ciutadania tota la informació de la qual disposa i respondre a les preguntes sobre la gestió feta després de la doble explosió al xalet i els successos posteriors

0
374

L’Ajuntament d’Alcanar ha convocat 3 assemblees ciutadanes, al llarg de la pròxima setmana, a Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja per abordar els fets a la urbanització Montecarlo.

L’objectiu de l’equip de govern és fer arribar a la ciutadania tota la informació de la qual disposa i respondre a les preguntes sobre la gestió feta després de la doble explosió al xalet i els successos posteriors.

Aquestes assemblees, obertes a tothom, se celebraran en el marc de la política de participació ciutadana i transparència impulsada pel govern municipal.

Les convocatòries tindran lloc en els tres principals nuclis del municipi. Així, la primera cita serà el dilluns, 28 d’agost, a les 20.30 h, al local dels Serveis Agraris. La segona reunió tindrà lloc l’endemà, dimarts, a Les Cases, a la mateixa hora i al Casal d’Avis. L’última assemblea se celebrarà el dijous, 31 d’agost, a les 20.30 h, al bar Serramar del nucli d’Alcanar Platja, on van tenir lloc les dos explosions.

FER UN COMENTARI