L’Ajuntament de Cunit instal•la desfibril•ladors a les tres escoles del municipi

Els 3 centres educatius d'infantil i primària compten ja amb un equip complet de Desfibril•lador cadascun. Des de la regidoria s'ha ofert la possibilitat de fer la formació als docents i personal dels 3 centres

0
304

L’Ajuntament de Cunit, des de la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, ha creat 3 nous espais de cardioprotecció, que s’afegeixen als 9 que hi ha havia, en els quals s’està instal·lant equips de desfibril·ladors.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que porta per lema “Cunit, municipi cardioprotegit”, és oferir atenció ràpida a les persones que puguin patir algun problema de cor en un moment donat i activar el que s’anomena ‘cadena de supervivència’. Els espais cardioprotegits són els llocs que estan equipats amb elements i recursos necessaris per a fer aquest tipus d’atenció.

Ja es poden trobar a l’ Ajuntament de Cunit, Biblioteca Marta Mata, Camp de Futbol Municipal, Zona Esportiva Municipal, Piscina Coberta, Llar Infants, Casal Gent Gran, Policia Local, Pavelló Els Joncs i un desè equip itinerant que anirà en un vehicle de la Policia Local.

Des de l’Ajuntament de Cunit es realitza la formació a tot el personal municipal, entitats esportives de Cunit en termes de suport vital bàsic més desfibril·lador extern semiautomàtic.

FER UN COMENTARI