L’Ajuntament contractarà a 5 joves titulats dins el programa Joves en Pràctiques

0
344
DiverNadal Cunit 2018 728×90

Cinc joves de menys de 30 anys, titulats (amb formació de Cicle Formatiu e Grau Mitjà, de Grau Superior o Graus universitaris) i inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball i amb la Garantia Juvenil, podran incorporar-se durant sis mesos a treballar a l’Ajuntament d’Amposta. El Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Generalitat, ha aprovat al consistori ampostí cinc contractes dins el Programa Joves en Pràctiques, amb una subvenció total de 55.000 euros. «Aquests llocs de treball estan subvencionats al 100% per la
Generalitat», explica l’alcalde, Adam Tomàs. Les cinc ofertes, que es publicaran els propers dies, seran per incorporar-se en una categoria de tècnic mig, a les àrees de Turisme, Ensenyament, Serveis Socials, Obres i Mitjans de Comunicació.

En els últims dos anys, el programa Joves en Pràctiques, ha permès contractar en pràctiques fins a 27 joves. “D’aquests 27 joves, contractats inicialment amb la subvenció del programa, han continuat el seu contracte en pràctiques més de la meitat dins de l’Ajuntament d’Amposta” diu l’alcalde, ” fins a les hores, el 44% treballaran aquests dos anys complets, esgotant el màxim legal que permet el contracte en pràctiques».

Les ofertes de treball d’aquests cinc perfils es publicaran a amposta.cat durant aquesta setmana. Els joves s’incorporaran abans del 31 d’octubre. Joves en Pràctiques és un programa del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) dirigit a titulats de menys de trenta anys inscrits a l’oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació i al Registre d’Informació de la Garantia Juvenil. Ofereix contractes en pràctiques d’una durada de sis mesos. Compta amb el finançament del SOC i del Fons Social Europeu.

FER UN COMENTARI