L’Ajuntament del Catllar aprova el pressupost del 2018 amb quasi 4M €

Les principals inversions seran la construcció de l'escola municipal de música i dues pistes de pàdel com també la promoció de llocs de treball

0
336

L’Ajuntament del municipi El Catllar ha aprovat el pressupost per l’exercici 2018 de 3.931.874,11€ amb els vots a favor dels grups municipals en equip de govern UNICAT, PDECAT, ERC i ICV en el ple ordinari del passat dia 8 de febrer.

Aquest pressupost s’ha aconseguit amb un nivell de deute a 31/12/2017 del 0,00%. Les principals inversions que contempla aquest pressupost són la construcció d’una escola de música amb ús compartit per les aules d’ensenyament secundari obligatori (ESO) al costat de les escoles noves de primària i de la llar d’infants municipal, aconseguint així l’escola integral i integrada en un mateix complexe educatiu; la construcció de dues pistes de pàdel al costat de les pistes de tennis a la Torre d’en Guiu donaran un servei municipal global a l’esport de raqueta; per altra banda amb la promoció de l’ocupació creant noves places de treball s’oferiran noves oportunitats a persones per a la inserció laboral. A més a més, està previst fer arranjaments de diversos camins municipals per a millorar-ne la movilitat veïnal.

L’alcalde del Catllar, Joan Morlà i Mensa, ha expressat que aquests pressupostos fomenten dues infraestructures llargament reclamades pels vilatants,  aconseguint així la cobertura de les necessitats socials mantenint el deute al 0,00%.

FER UN COMENTARI