L’Ajuntament de Cambrils potencia la seva presència a les xarxes socials

El consistori ha estrenat perfil corporatiu a Facebook i Instagram i ha potenciat el de Twitter

0
149
Imatge de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. Fotografia Cedida
Karting Comarruga 728×90

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha presentat avui la noves xarxes socials corporatives de l’Ajuntament de Cambrils. En una primera fase, s’ha donat un nou impuls al compte ja existent a Twitter amb més interacció i nous continguts i s’han creat nous perfils oficials a les xarxes socials Facebook i Instagram. Properament també s’obriran canals a Youtube, Telegram i Linkedin.

 

L’alcaldessa ha explicat que les xarxes socials s’han convertit en una eina imprescindible que ens permet a l’Ajuntament acostar-se als cambrilenc si cambrilenques a través d’una comunicació directa i en dos sentits. En aquest sentit, Mendoza ha explicat que les xarxes socials complementen els canals de comunicació bidireccional de l’administració i són una oportunitat per augmentar la proximitat i la transparència, i facilitar la participació i implicació de la ciutadania.

“Hem d’aprofitar totes les eines possibles per comunicar-nos més i millor amb la ciutadania, escoltar les seves opinions i millorar els serveis i l’atenció”, ha afirmat l’alcaldessa.

L’ampliació de la presència de l’Ajuntament de Cambrils a les xarxes arriba després d’un treball de diagnosi i planificació realitzat per una empresa especialitzada, que ara s’encarrega de gestionar els perfils corporatius en coordinació amb el gabinet de comunicació de l’Ajuntament i que també dóna suport als gestors de les xarxes socials específiques dels diferents departaments.

A més de les publicacions diàries per donar a conèixer les novetats i difondre informació de serveis, s’introduiran nous formats com un vídeo resum de les notícies de la setmana, l’agenda d’activitats, entrevistes a experts o infografies. Des de fa dos mesos l’empresa també va iniciar les retransmissions en directe dels principals actes a Twitter i avui mateix s’ha publicat el primer vídeo resum setmanal a Facebook.

FER UN COMENTARI