L’Ajuntament La Bisbal del Penedès fa un acte de benvinguda als veïns nou empadronats al municipi

Després de l’acte els assistents han pogut brindar amb una copa de cava i gaudir d’un petit aperitiu

0
290
Els regidors del consistori han donat la benvinguda als nous veïns. (Cedida)

Aquest passat dilluns 12 de març a les 8 del vespre l’Ajuntament de la Bisbal, ha fet una rebuda als nouvinguts al municipi. L’acte, que s’ha dut a terme a l’Auditori Salbà del CMC, tenia com a objectiu fer un apropament de l’Ajuntament als veïns que s’han empadronat al municipi en els darrers mesos i facilitar-los informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal. Així, s’ha confeccionat una revista adreçada als nous empadronats amb informació sobre el consistori, els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, les entitats que hi ha a la vila, els ajuts i subvencions als que es poden acollir i diversos telèfons d’interès.  A més, dins de la carpeta on hi havia la revista també s’hi han adjuntat un mapa del municipi, els horaris del bus urbà i comarcal, l’últim número de la revista municipal ‘Torre de Guaita’ i el calendari de pagament d’impostos i tributs.

Després de l’acte els assistents han pogut brindar amb una copa de cava i gaudir d’un petit aperitiu, uns moments que han servit per entaular converses i que els assistents a l’acte es poguessin conèixer una mica millor.

Tenint en compte la bona experiència que ha suposat aquest acte de benvinguda, l’Ajuntament té previst dur-la a terme de forma trimestral. Així, a començaments de juny es farà un acte similar amb les persones que s’hagin empadronat durant els mesos de març, abril i maig.

FER UN COMENTARI