La Vilanova NightRun escalfa motors i manté obertes les inscripcions fins aquest cap de setmana

La cursa nocturna de cinc quilòmetres se celebrarà el dissabte 17 de novembre

0
202
Imatge del Cartell. Cedida

Dissabte 17 de novembre la façana marítima de Vilanova i la Geltrú serà l’escenari de la cursa nocturna Vilanova NightRun. Una prova de caràcter anual, organitzada per Evasión Runing, que transcorre per un circuit apte per a tota classe d’atletes.

La cursa té dues modalitats, una per a adults i una per a infants. La sortida de la Cursa Infantil d’1 quilòmetre es farà a les 18.15 hores, mentre que la sortida de la Cursa de 5 quilòmetres serà a les 19 hores. La sortida i arribada estarà situada a la plaça de la Mediterrània.

Les inscripcions es mantenen obertes fins al cap de setmana. Si es realitzen de manera presencial a la botiga Evasion Runing, l’últim dia és el dissabte dia 10 de novembre. El termini per fer la inscripció per internet acaba diumenge 11 de novembre a les 23.59 hores.

Els dorsals i la bossa del corredor/a es poden recollir el divendres dia 16 i el dissabte 17 al matí, a la botiga, o bé el dissabte a partir de les cinc de la tarda a la zona de sortida de la plaça de la Mediterrània. Per la recollida dels dorsals caldrà presentar el DNI.

FER UN COMENTARI