La Universitat Rovira i Virgili celebra el Sant Jordi 2017

  La festivitat de Sant Jordi concentra conferències, presentacions de llibres, entrega de premis, exposicions, activitats solidàries i música

  0
  468
  Inauguració The Animal King Vilanova 728×90

  Persones de diferents unitats i serveis de la URV han organitzat activitats per celebrar el dia 23 d’abril, Sant Jordi. Publicacions URV és protagonista a l’entorn d’aquesta diada i enguany, com a novetats editorials destaquen les tres noves entregues de la col·lecció “Retrats de vi”, de Ruth Troyano, que aporta el coneixement d’uns quants enòlegs formats a la URV a través de la seva experiència professional i personal. Els protagonistes són Sergi Colet, Miquel Palau i Roser Amorós. També és nou el llibre “Relats. Premis Sant Jordi del Consell d’Estudiants”, que consta de cinc propostes literàries d’estudiants de la URV, i que s’edita i es presenta en el marc del 25è aniversari de la Universitat. Es tracta d’un llibre digital que es pot descarregar gratuïtament des de la web.

  Prèviament a la Diada, ja s’han presentat dos llibres: l’obra ja comentada “Anudar Red. Temas pendiendes y nuevas oportunidades de cooperación en turismo” el dia 6 d’abril al campus Vila-seca; i el 19 d’abril Quan la mar brama, de Xavier Figueres, coeditat per Publicacions URV, Port de Tarragona i Arola Editors, a l’Arxiu del Port de Tarragona. Podeu consultar totes les novetats i entrevistes als autors al butlletí especial de Sant Jordi.

  Els CRAI celebren Sant Jordi

  Per celebrar Sant Jordi, els CRAI milloren i faciliten l’accés als recursos electrònics des de fora de la URV mitjançant SABiDi (Servei d’Accés a la Biblioteca Digital de la URV).

  I per dijous 20 d’abril han programat vendes solidàries i exposicions sobre un centre d’interès. Als CRAI del campus Catalunya ( de 10 h a 17 h) i del campus Bellissens (10 a 13 h), seguint amb la tradició d’anys anteriors, s’ ofereixen llibres duplicats al preu d’1€. La recaptació d’aquesta activitat serà destinada a projectes de la URV Solidària. Al CRAI  del campus Sescelades s’ha organitzat el centre d’interès “Per Sant Jordi, una lectura”; el CRAI Terres de l’Ebre ofereix com a centre d’interès una selecció de llibres ebrencs; al CRAI Seu Baix Penedès, el centre d’interès presenta contes infantills; el CRAI Campus Vila-seca presenta el Racó de les publicacions del professorat de l’FTG i “Per Sant Jordi, viatja amb un llibre”; i el CRAI Medicina i Ciències de la Salut ofereix “Blind date with a book”, cita a cegues amb un llibre.

  A la Facultat de Lletres s’han fet diferents activitats relacionades amb els ensenyaments en el marc de la Setmana de les Humanitats, el dies 18 i 19 d’abril. El Campus Extens de la URV, per Sant Jordi i pel 25è aniversari de la URV, porta el recital Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany, amb l’actriu acompanyada de Jaume Mallofré, a tretze poblacions del territori entre l’abril i el maig.

  FER UN COMENTARI