La Unitat de Rehabilitació Cardíaca de l’Hospital Verge de la Cinta atén 650 pacients

Amb una teràpia multidisciplinària millorar les condicions físiques, psíquiques i socials dels malalts perquè recuperin la qualitat de vida

0
517
Imatge general de la façana de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa
La Unitat Multidisciplinària de Rehabilitació Cardíaca de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (HTVC) ha tractat, des de 2011, 647 pacients amb insuficiència cardíaca i síndrome coronària aguda. L’equip multidisciplinari treballa per disminuir l’aparició de nous infants i reduir la morbimortalitat dels pacients amb un programa d’exercicis físics específics, individualitzats i supervisats, un control de factors de risc, formació i xerrades participatives i psicoteràpia, entre d’altres. L’objectiu és estabilitzar clínicament els pacients cardiòpates, limitar els efectes fisiològics i psicològics de la malaltia, augmentar el nivell funcional per facilitar-los la independència i la reincorporació laboral, i també millorar la seva qualitat de vida.

L’equip de la unitat està format dos metges rehabilitadors, un cardiòleg, una metgessa especialista en Medicina Interna, una infermera, un fisioterapeuta i una psicòloga.

FER UN COMENTARI