La trobada de puntaires de Salou atreu prop de 400 puntaires de 64 municipis d’arreu de Catalunya

Han participat escoles i associacions de Salou, Vinyols i els Arcs, Reus, Tarragona, Sant Pere i Sant Pau, Camp Clar, però també d’altres municipis més allunyats com Masdenverge, Juneda o Verdú.

0
863
FarmaciaBanyeres_728x90

Un total de 64 grups de puntaires d’arreu de Catalunya, la majoria d’ells de les comarques de Tarragona, però també de la resta de demarcacions catalanes, s’han reunit aquest matí al Passeig Jaume I on tradicionalment té lloc la Trobada de Puntaires de Salou que organitza any rere any el Grup de Dones del municipi. Enguany la trobada celebra els 22 anys i per primer cop ho fa sota la presidència de Sílvia Rovira. Des de primera hora del matí les puntaires s’han anat col·locant amb els seus boixets al llarg del passeig. En total, prop de 400 puntaires han exhibit les seves arts en la confecció de puntes de coixí i han passat una bona estona compartint experiències amb altres escoles i associacions, entre elles de Salou, Vinyols i els Arcs, Reus, Tarragona, Sant Pere i Sant Pau, Camp Clar, però també d’altres municipis més allunyats com Masdenverge, Juneda o Verdú.

Tots els participants s’han endut un record de la trobada -una làmpada led per enganxar al coixí i il·luminar els treballs quan no hi ha tanta claror. També s’ha dut a terme un sorteig on l’alcalde, Pere Granados juntament amb altres regidores de govern han lliurat els premis. El grup de dones també ha volgut lliurar un record especial a la puntaire més gran Clara Marcos de 86 anys i a la més joveneta, Nerea Martí de 5.

FER UN COMENTARI