La Trobada de Colles del Sud torna a Cambrils

La plaça de l’Església de Santa Maria acollirà dissabte la cinquena edició d’aquesta diada amb la participació de nou colles castelleres

0
272

Nou colles castelleres del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tancaran la temporada a la cinquena Trobada de Colles del Sud, que se celebrarà dissabte, 3 d’octubre, a la plaça de l’Església de Santa Maria a Cambrils. L’actuació començarà a les 17 hores i consistirà en tres rondes simultànies (en grups de tres colles), una de repetició i una de pilars. La trobada acabarà amb un sopar de germanor al poliesportiu.

Les colles participants són els Xiquets d’Alcover, els Xiquets de Vila-seca, elsXiqüelos i Xiqüeles del Delta, els Castellers de Tortosa, els Torraires de Montblanc, els Brivalls de Cornudella, els Castellers de la Il•lusió, els Xiquets de Cambrils i, com a colla convidada, la Muixeranga de Sueca (País Valencià).

La primera Trobada de Colles Castelleres del Sud es va celebrar el 2014 a Cambrils amb la voluntat de ser itinerant. Després de passar per Montblanc, Vila-seca i Cornudella, la diada torna enguany al municipi, coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la fundació i el 5è aniversari de la refundació dels Xiquets de Cambrils. A més, la trobada arriba després d’una bona temporada de la colla cambrilenca, que aquest 2018 ja ha descarregat cinc vegades el 3 de 7 i tres vegades el pilar de 5.

La diada està organitzada pels Xiquets de Cambrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, Repsol, Estrella Damm i Comaigua.

FER UN COMENTARI