La Torre Vella acull l’exposició “In Progress II” de l’autora Dolors Manrubia

L’exposició que s’inaugura avui divendres es podrà visitar fins el proper 26 d’agost

0
495
Imatge de recurs de la Torre Vella de Salou

La Torre Vella de Salou continua amb la temporada d’exposicions d’art contemporani 2017. Avui divendres a les 6 de la tarda, s’inaugurarà l’exposició In Progress II, de l’autora Dolors Manrubia. Per segona vegada, i amb una gran satisfacció, l’edifici acull les creacions de Manrubia, una artista que compta amb una brillant trajectòria i que en els darrers anys ha assolit un ampli ressò i projecció. L’autora es caracteritza per la creació d’obres a través del mitjà digital. El seu art busca una experiència estètica, ben pròpia, aliena a conceptes, teories i corrents. A més, permet a l’espectador desconnectar, mentre ressegueix les línies i formes que construeixen les seves composicions coloristes i és convidat a endinsar-se en un joc de ritmes estètics.

El 2015 va presentar “In Progress”, un projecte d’experimentació pictòrica en l’àmbit del mitjà digital i que recull una sèrie de línies obertes que exploren diferents possibilitats i que plasmen un moment determinat del procés. En “In Progress II” presenta, al costat d’algunes obres exposades a “In Progress”, els seus treballs més recents, on el procés evolutiu l’ha portat a buscar els punts d’unió entre l’art i el disseny. Dolors Manrubia ens sorprèn una vegada més amb la seva particular visió i metodologia de treball. En aquesta exposició mostra un món suggerent i encisador on la pintura creada amb el procediment digital li permet mostrar la seva obra en diferents suports com són el paper, el llenç o la seda.

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 4 d’agost i fins al proper 26 d’agost en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21 hores. Diumenges i festius, tancat.

FER UN COMENTARI