La Tabacalera, escenari del rodatge d’un anunci d’un cotxe Suzuki

0
316

La marca d’automòbils i motocicletes japonesa, Suzuki, ha escollit la ciutat de Tarragona per al rodatge de la nova campanya publicitària per la promoció d’un dels seus nous vehicles. Concretament, han triat el Jardí Vertical d’una de les façanes de la Tabacalera pel rodatge d’aquest anunci. En aquest indret de la capital tarragonina s’hi rodarà només una part de l’anunci i la resta d’aquest producte audiovisual es rodarà a la ciutat de Barcelona.

Aquest vehicle, que es busca promocionar, no circularà pels carrers de Tarragona, malgrat que s’hagi triat la capital de la demarcació com escenari d’aquest espot publicitari. El turisme de Suzuki mostrarà el concepte ‘lifestyle’, molt utilitzat entre aquest tipus d’anuncis i que mostren l’estil de vida de diverses persones que podrien utilitzar aquest turisme. D’altra banda, no es coneix si l’anunci serà emès en el nostre país i si el canal d’emissió serà la televisió.

La marca japonesa de cotxes i motocicletes Suzuki ha estat l’última multinacional a triar un dels indrets de la capital de la demarcació tarragonina. Concretament, la productora italiana encarregada d’elaborar aquest producte audiovisual ha escollit un dels edificis públics de Tarragona amb més polèmica, l’Antiga Tabacalera. La seva façana, on s’ubica el Jardí Vertical, serà el marc de l’anunci publicitari, tot i que només serà un dels indrets que apareixeran a l’espot, ja que han previst que s’acabi d’enregistrar a la ciutat de Barcelona.

FER UN COMENTARI