La Setmana Cultural de Torrefarrera arriba a la 30a edició amb una vintena d’activitats

Enguany el 6è Festival Re-Sona de Torrefarrera s'emmarca dins els actes de la Setmana Cultural

0
785
FarmaciaBanyeres_728x90

L’Ajuntament de Torrefarrera inicia demà divendres, 21 d’abril, el programa d’actes de la 30a Setmana Cultural que s’estendrà fins al pròxim 1 de maig amb una vintena d’actes i activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen el teatre i la música, conferències sobre educació i xerrades de salut, contacontes i desfilades de moda, entre altres.

Enguany el 6è Festival Re-Sona de Torrefarrera s’emmarca dins els actes de la Setmana Cultural i portarà al pavelló municipal les actuacions d’EnZel, Els Amics de les Arts i DJ Monka, el pròxim 29 d’abril.

Els actes de la 30a Setmana Cultural començaran demà a les 17 hores amb l’entrega de flors de l’Associació de Dones l’Amistat a les seves associades, seguit de la jornada de portes obertes a la Llar d’Infants Ralet-Ralet.

Diumenge, 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, tindrà lloc a les 11 hores una activitat de teatre de carrer amb l’obra La Gran Família, a càrrec de la companyia Fadunito, amb sortida des de l’Ajuntament. Durant el matí, els jubilats repartiran flors als socis de la Llar de Jubilats de Torrefarrera. I a la tarda, a les 18 hores, el Grup 5 Erres Teatre oferirà l’obra Alerta!! Pura Dinamita!!, amb una selecció dels esquetxos més explosius de l’obra Dinamita del Tricicle, a la Sala Social de l’Ajuntament amb entrada gratuïta.

FER UN COMENTARI