La Selva del Camp celebra el primer Campus d’Arts Escèniques

L’actriu Mònica Bartolí coordina un projecte que neix de les àrees de Joventut i Formació i que inclou fins a cinc especialitats.

0
710
Wifi_Penedès_728x90

Des del passat diumenge se celebra al Castell del Paborde de la Selva del Camp el primer Campus d’Arts Escèniques que organitza l’Ajuntament del municipi amb l’objectiu de potenciar la capacitat creativa dels joves de la localitat i oferir la possibilitat de descobrir i explorar camins artístics que sovint resulten poc coneguts per aquestes generacions.

La iniciativa s’ha dirigit a joves de 12 a 24 anys i compta amb una participació de 16 inscrits, una xifra que des del consistori es considera especialment significativa i positiva tenint en compte que és el primer campus d’aquestes característiques que es realitza al municipi. Tots els participants rebran nocions interdisciplinàries de circ, audiovisuals, música, dansa i teatre mitjançant classes que fomenten la ideació, la percepció i la representació. L’objectiu és que els inscrits descobreixin totes les matèries i despertin la seva part més creativa mitjançant l’aprenentatge de la mà de professionals i docents amb una llarga trajectòria en els seus respectius segments.

L’actriu i pallassa Mònica Bartolí s’encarrega de la coordinació del campus i dels apartats de teatre de cos, veu i text, mentre que la resta de l’equip docent el formen professionals de les arts escèniques com ara Oriol Llop (circ), Elisenda Trilla (arts audiovisuals), Gerard Mallorquí (música) i Elisenda Nadal (dansa). Les classes s’allargaran fins aquest dijous, quan es realitzarà la cerimònia de cloenda al mateix Castell de la Selva a les 18.30 hores amb un petit espectacle que preparen els mateixos alumnes.

FER UN COMENTARI