La Sala Trono retorna al teatre Metropòl

Una obra que neix amb la col·laboració de tres ciutats del camp de Tarragona, Reus, Tarragona i Valls

0
575
Wifi_Penedès_728x90

En mans del director gironí, Jordi Prat i Coll, la Sala Trono presenta una nova producció, Els tres aniversaris, el 28 d’abril. Aquesta obra teatral ha estat un projecte a tres mans. Tres ciutats del Camp de Tarragona: Reus, Tarragona i Valls. Aquestes s’uneixen per primer cop per col·laborar en una producció dramatúrgica.

Un acte transcendent. La col·laboració i el treball en equip tindran com a fruit una obra que ja té tancades i confirmades deu actuacions en diferents ciutats a la tardor. La producció estava tancada abans de saber que tancarien la Sala Trono. El director d’aquesta, Jordi Negrié, explica la nova sensació que respiren: “Ens fa molta il·lusió aquesta obra de teatre. Quan la vaig llegir em vaig enamorar de la història. Tanmateix, aquesta necessita més esforços per tenir una obra de qualitat.” i afegeix, “Totes les nostres produccions han de tenir la marca de casa nostra, Tarragona.”

Els tres aniversaris, és una obra on té diferents punts de comèdia però la reflexió social fa palesa a la majoria de l’obra. La bogeria conduirà a tots els personatges fins al punt de ser una obra esperpèntica.

El conseller de Cultura de Tarragona, Josep Maria Prats, la regidora de Cultura de Reus, Montserrat Caelles i el regidor de Cultura de Valls, Marc Ayala  es mostren orgullosos i satisfets per la feina feta. A més a més, esperen que no sigui l’últim cop que col·laboren en un projecte d’aquest àmbit, tots han augurat que aquesta obra serà un èxit absolut.

FER UN COMENTARI