La Sala Marsà de Tàrrega exhibeix l’obra de l’escultor local C. Xavi Fonoll

Fins al 3 de juny i sota el títol “Retalls de vida”, l’autor fa una crítica sobre el greu deteriorament que pateix el planeta

0
515

La Sala Marsà de la Casa de Cultura de Tàrrega exhibeix fins al proper 3 de juny l’exposició d’escultura de l’artista local C. Xavi Fonoll. Sota el títol “ Retalls de vida”, la mostra presenta 21 obres treballades a partir del ferro reciclat com a matèria primera. D’aquesta forma, l’autor targarí aconsegueix atorgar una segona vida a cada peça, remodelant-la mitjançant tècniques d’improvisació. La mostra, basada principalment en treball experimental, té per objectiu conscienciar la societat vers el greu deteriorament que pateix el planeta. La inauguració de l’exposició, celebrada avui, s’ha emmarcat dins la primera jornada de la Festa Major de Tàrrega, que es desenvolupa fins al proper dilluns 14 de maig.

L’artista ha obert l’exposició acompanyat de l’alcaldessa Rosa Maria Perelló, qui ha destacat la importància d’aprofitar un gran esdeveniment com la Festa Major com a plataforma de promoció dels creadors targarins. A l’acte també han assistit el regidor de Cultura, Raül Palacios; i el regidor Miquel Orobitg, del grup municipal de la CUP. La Festa Major 2018 de Tàrrega continuarà aquest vespre amb el Pregó a càrrec de Montserrat Macià, diputada del Parlament de Catalunya; i l’inici de la ruta gastronòmica De Tapes.

FER UN COMENTARI