La Regidoria de Benestar Social està fent els tràmits necessaris per poder obrir el Centre de Dia a La Bisbal del Penedès

Tot i que ja està inaugurat per l'anterior equip de govern, el Centre de Dia no comptava amb els tràmits i inspeccions corresponents

0
597
Wifi_Penedès_728x90

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès està treballant en la tramitació de les altes dels serveis d’aigua i llum del Centre de dia. Es dóna el cas que l’anterior equip de govern, tot i haver inaugurat l’equipament el març del 2015, no havia fet els tràmits i inspeccions corresponents per comptar amb els serveis i subministraments bàsics i, la llum, estava connectada directament a la xarxa elèctrica pública sense passar per comptador.

Ara la Regidoria de Benestar Social està sol·licitant les inspeccions tècniques obligatòries i gestionant els permisos necessaris amb la finalitat de legalitzar la instal·lació elèctrica interna i externa del Centre.

També està fent els tràmits necessaris per a l’obertura de l’equipament a la Generalitat de Catalunya, ja que no s’havia fet cap pas en aquest sentit i l’objectiu que l’actual equip de govern és poder-lo posar en funcionament el més aviat possible.

FER UN COMENTARI